Jegyinfó

INTERNETEN

Online jegyvásárlás kezelési költség nélkül a maladype.jegy.hu és a Jegy.hu oldalán, valamint kezelési költséggel az Interticket jegyirodáiban. 
Az online előadásokra az online-maladype.jegy.hu oldalon válthatók jegyek.

Kérjük, ha az online jegyvásárlás során  problémát tapasztal, forduljon szervezőnkhöz a 06 70 368 7438-as telefonszámon!

 

JÁTSZÓHELYEK

A Harmadik Hely
1022 Budapest, Bimbó u. 37.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JEGYÁRAINK:

Teljes árú: 4500 Ft

Sajtó/Szakmai jegy: 2000 Ft

Támogató jegy: 5000 Ft

Mecénás jegy: 6000 Ft


Az előadóművészeti szakma képviselői és a sajtó munkatársai részére előadásainkra
korlátozott számban szakmai és sajtójegyet biztosítunk. Kérjük, hogy
jegyigényüket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelezzék.


Támogatói és Mecénás jegy
vásárlásával támogathatja társulatunkat. A jegytípusok a jegy.hu kosarában választhatók ki, online és telefonon pedig lefoglalhatók vagy személyesen megvásárolhatók az Eötvös10 jegypénztárában. Kérjük, amennyiben él bármelyik lehetőséggel, vegye fel a kapcsolatot velünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vag a +36-70-368-7438-as telefonszámon. Köszönjük!


Milyen előnyökkel jár a Támogatói és a Mecénás jegy?

Támogatói jegy: Foglalt ülőhely biztosítása az adott előadásra az Eötvös10 Kamaratermében. Személyes kapcsolattartás jegyvásárláskor és ülőhely elfoglalása várakozás nélkül.

Mecénás jegy: A támogatói jegy lehetőségein túl, tiszteletjegy az évadban bemutatott előadásaink valamelyikére. Exkluzív próbalátogatás készülő előadásunkra vagy felújítópróbákra. Az évadban összegyűlt 5 mecénás jegy felmutatásával 50%-os vásárlási kedvezmény a Maladype Színház 2008 és 2014 között létrejött emblematikus és világlátott előadásainak rekvizitumai megvásárlására. Lásd. Shop (maladype.hu)