Újra nyílt próbákat tart a Maladype

A 2009-ben nagy sikerrel bemutatott és az idén 100. előadását ünneplő Übü király rendhagyó próbafolyamatához hasonlóan, a Maladype ismét nyílt próbákat hirdet azok számára, akik érdeklődnek egy olyan műhelymunka intim részletei iránt, amelyek rendszerint rejtve maradnak a közönség előtt. A közel két hónapos próbaidőszak alatt a nézők lehetőséget kapnak arra, hogy a színészek és a rendező közös alkotómunkáját, az olvasópróbától a bemutatóig, alkalmanként vagy rendszeresen, személyesen követhessék nyomon.

A résztvevők ezúttal a Raymond Queneau Stílusgyakorlatok című művéből készülő előadás létrehozásában vehetnek részt, melynek tervezett bemutatója december 14., helyszíne a Maladype Bázis. Az egyetlen történetet feldolgozó queneau-imű 99 variációját Balázs Zoltán rendezése „kockákra vágva”, különböző filmrendezők stílusában valósítja meg azelőadásban játszó négy színész – Lendváczky Zoltán, Orosz Ákos, Szilágyi Ágota és Tankó Erika – közreműködésével.

A 18:00 órától 22:00 óráig tartó alkalmak során a nézők megismerhetik és kipróbálhatják a Maladypére jellemző sajátos színházi megoldásokat és gyakorlatokat, a társulat műhelymunkájába aktív résztvevőként is bekapcsolódhatnak.

Várjuk mindazok jelentkezését, akik a decemberig tartó próbaidőszakot szívesen töltenék a Maladype csapatával!

Első alkalom: október 21.,kedd, 18:00 óra
További időpontok: http://www.maladype.hu/hu/calendar 

A nyílt próbákra a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet
jelentkezni. A részvétel ingyenes.

Mindenkit szeretettel várunk!