Én is a Maladypét nézem – Plakátkampány és játék

2014 márciusától "Ők is a Maladypét nézik" című interjúsorozatunk keretein belül mutattuk be közönségünknek a színházunk iránt elkötelezett, mindennapi működésünket és projektjeinket nagylelkű felajánlásaikkal segítő, társulatunk életében aktív szerepet is vállaló támogatóinkat. Nélkülük nem jöhetett volna létre a BLG Media Kft. szervezésében megvalósuló "Én is a Maladypét nézem" plakátkampány, amely közel 15 éves működésünk során először teremt lehetőséget arra, hogy színházunk megjelenjen a Deák tér, aKálvin tér és a Nyugati tér metróállomásainak hirdetőfelületein.

Az október 1. és 31. között zajló brand kampányban – a közvetlen ajánlás és személyesség jegyében – olyan, a Maladype szellemi pártolói köréhez tartozó értékemberek vállalták a megjelenést, mint Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze, Kepes András,író, médiaszemélyiség, Csepeli György, szociálpszichológus, Pásztor Anna, az Anna & the Barbies alapító-énekesnője,Kiss Tibi, zenész, a Quimby frontembere, Klein Dávid, hegymászó és Huszárik Kata, színésznő. Megtisztelő támogatásukat ezúton is köszönjük!

Plakátkampányunkhoz kapcsolódva közös játékra invitálunk Benneteket:

Ha Te is a Maladypét nézed,
Ha tervezed, hogy Te is a Maladypét fogod nézni,
Ha ismerősen cseng, de még nem tudod, mi az a Maladype,
Ha szeretnéd tudni, mások mit tartanak izgalmasnak a Maladypében,
akkor csatlakozz és játssz velünk!

Mit kell ehhez tenned?

1. „Én is a Maladypét nézem” címmel tölts fel egy képet az üzenőfaladra Facebookon és taggeld be rajta a Maladype Színházat!

Ezen szerepelhet bármi, ami összeköt Téged és a Maladypét: egy közös fotó a társulattal, egy színházjegy, egy előadásunkhoz köthető kellék, a kedvenc maladypés előadásfotód; vagy ha nem jártál még nálunk, gyere el és készíts egy képet előadás után magadról a színészekkel a Bázis tereiben, de akár a városban található plakátjainkkal is megörökítheted magad. Légy kreatív!

2. Írd oda a képhez a neved és hogy mivel foglalkozol!

Ezen felül írhatsz bármit az általad feltöltött képről, az első maladypés élményedről, a számodra legemlékezetesebb darabról, idézhetsz egy részletet a kedvenc előadásodból, a színészeinkkel készült interjúkból; vagy ha nem ismersz még minket, írd le, honnan és mit hallottál rólunk!

Beküldési határidő: november 15.

A beküldők között a november 25-i Platonov előadásunk után kisorsolunk

- 7 db, bármelyik előadásunkra szabadon felhasználható páros belépőt
- 3 db, a társulat által dedikált Maladype 10 év/years címmel megjelentkönyvészeti különlegességet, mely a Maladype Színház tízéves fejlődéstörténetét mutatja be.

Ha bármilyen kérdésed lenne a játékkal kapcsolatban, küldj egy privát üzenetet a Maladype Facebook-oldalára!