Május 21-én újra Fényhordozók!

Május 21-én 19.00 órakor folytatjuk zenés programsorozatunkat a Bázison Szirtes Edina Mókus vezetésével.

VENDÉGEK:
Al Ghaoui Hesna riporter, külpolitikai újságíró
Fekete János "Jammal" beatboxos, dobos, ütőhangszeres
Moderátor: Gaskó Balázs televíziós műsorvezető
Az est házigazdája: Szirtes Edina Mókus énekes, hegedűművész

Szirtes Edina Mókus ajánlója:
A programsorozat célja, hogy ne csak felsorakoztassa azokat a kivételes muzsikus egyéniségeket, akik meghatározzák, formálják hazánk zenei világát, hanem lehetőséget teremtsen arra, hogy elmeséljék küzdelmeiket, ahogyan elérték eredményeiket, ahogyan talpon maradtak, ahogyan megőrizték azt az egyedülállóságot amivel irányt mutatnak szakmailag és emberileg egyaránt. Azokat, akik a siker érdekében nem állnak be valami könnyen befogadható, divatos, tetszetős pózba. "Csak" teszik a dolgukat. Nem tántorítja el őket nehézség, vagy akár „számkivetettség", amit mindenki érezhet, akit nem karol fel, nem kényeztet a mosolygós-elbűvölő nagy hipnotizőr média... Mégis töretlenek. Miért? Honnan az erő?
De ez a küzdelem nem csupán a művészeket jellemzi: az emberek, akik a mindennapokban némán, hangtalanul teszik a dolgukat, akiket talán senki nem is ismerünk. Mégis életüket feláldozva járják a világot és gyógyítanak, ápolnak, békítenek, vagy akár a saját falucskájukban árvákat gondoznak, vagy tanítanak - teszik ezt igaz és tiszta értékeket képviselve minden körülmények között.
Szeretném egymás mellett látni ezeket az embereket; bemutatni őket - mert biztos vagyok benne, hogy ugyanazt a fényt látjuk meg bennük mindannyian.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!