Indul a Gyerekbázis

A Maladype Színház drámapedagógiai foglalkozásai óvodásoknak és kisiskolásoknak

Foglalkozásainkon a mese, a költészet, a zene, tánc és a színház - különféle műfajok- sajátos formanyelvével és kommunikációs lehetőségeivel ismerkedhetnek a résztvevő gyermekek. A gyermekek művészetek iránti nyitottságát, alkotóképességét és kreativitását, bontakozó tehetségét önálló alkotó tevékenység közben drámapedagógiai módszerekkel fejlesztjük, olyan módon, hogy a résztvevő gyermekek közösségben és ugyanakkor egyéni adottságaiknak, képességeiknek és érdeklődésüknek megfelelően bontogathassák tehetségüket.

A foglalkozások anyagát a mesékből, versekből születő, vagy éppen meséket, történeteket létrehozó rögtönzött etűdök és játékok, illetve a zenéhez kapcsolódó mozgás- és tánc improvizációk alkotják.

A foglalkozásokat Tarján Kata drámapedagógus és gyakorlatvezető pedagógus vezeti.

Indítandó csoportok:

Óvodás csoport: 4-6,5 éveseknek

Kisiskolás csoport: 6-10 éveseknek

Időpontok:

A foglakozásokat egyéni jelentkezések esetén hétfőnként, délután 5 órai kezdettel szervezzük, egy/másfél órás időtartamban.

Csoportos jelentkezés esetén előzetes egyeztetést követően, az intézmény (óvoda/iskola) kívánságához alkalmazkodva, délelőtti/kora délutáni időpontban is módunkban áll a foglalkozásokat megszervezni.

Díjazás:

A foglakozások pedagógiai sajátosságait figyelembe véve, a játékok jól felépített nevelési folyamat részei, tehát folyamatos részvételt feltételeznek. Ezért a díjazást havi bérleti rendszerben tudjuk elképzelni.

A havi bérlet ára: 4000 forint, mely általában négy alkalommal, egy-egy órát jelent.

Jelentkezni lehet: a 70/3268108 mobilszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cím: Maladype Bázis VIII.ker. Mikszáth tér 2. első emelet